Författarhjälp

Om du vill ha lektörshjälp eller handledning hjälper jag dig gärna. Jag är utbildad skrivpedagog och har gått en mängd kurser inom skrivande - Läs mer här


Vill du gå en kurs i att skriva spänning? Jag håller kurser vid Studieförbundet Vuxenskolan i Stockholm - Håll utkik i deras program

 

Är du intresserad av lektörsläsning eller handledning, skriv några rader om vad du söker så återkommer jag med offert:

 
 
 
 

"Jag vill verkligen rekommendera Lena Berglin som lektör. Den lektörsläsning Lena har gjorde på mitt manus var både till stor hjälp med mitt vidare arbete med texten samt att jag har fördjupat min kunskap på skrivandets område. På ett kunnigt, omsorgsfullt, noggrant och innerligt vis studerade Lena mitt manus och jag fick på flera sätt tips och framför allt mycket och så betydelsefull inspiration till hur jag kunde jobba vidare med det. Lena har skärpa och struktur i sitt arbete och stor förståelse för dramaturgi samt genrekännedom. Dessutom uppskattade hon min humor, vilket gjorde mig väldigt glad när jag läste hennes respons och feedback.

- Lotta Malmhester, författare till spänningsromanen "Sprucket Ansikte""Lena läste mitt spänningsmanus och kom med feedback som har hjälpt mig att förbättra allt från dramaturgi till karaktärer och gestaltning. All konstruktiv kritik var väl underbyggd och genomtänkt, dessutom gavs många hjälpsamma förbättringsförslag, alltid med min vision i fokus. Lena har ett speciellt ett skarpt öga för hur man skapar tredimensionella karaktärer och i den omarbetning av manuset jag gör just nu kommer karaktärerna tack vare Lenas kommentarer äntligen till liv."

- Annah Bohman"Jag kan varmt rekommendera Lena som handledare. Hon har ett otroligt öga för dramaturgi, vilket hjälpte mig framåt i berättelsen. Jag upplever att Lena ser mina styrkor som författare och framför allt förstår vad jag försöker åstadkomma med min text. Och hon räds inte för att peka ut förbättringar (alltid med en vänlig blick) som verkligen gjorde min text så mycket bättre. Tusen tack!"

- Elin Renman

unsplash